Flatline The Label x Hartstichting Special Edition T-shirt

Flatline The Label

Het kledingmerk Flatline the Label is vanaf ontstaan van het merk een samenwerking aan gegaan met de Hartstichting, om de strijd tegen hart- en vaatziekten aan te gaan. Naast de strijd tegen hart- en vaatziekten, gaan zij samen nu ook de strijd aan tegen Corona.
 
Flatline The Label is een fashion brand, wat mode combineert met het verreiken van maatschappelijk bewustzijn. Duurzame streetstyle kleding, gekoppeld aan een goed doel om jongvolwassen de kans te geven, bij te dragen aan een betere maatschappij. Doormiddel van maatschappelijk bewustzijn te verwerken in de trends van nu, wordt een nieuwe doelgroep aangespoord tot meer kennis en bewustzijn rondom hart- en vaatziekten.
 
Het verhaal achter Flatline The Label
2005. het jaar waarin Miles Verschoor, het broertje van Co-Founder Maarten Verschoor wordt geboren met een hartafwijking. Er breekt een turbulente periode aan waarin er alles aan wordt gedaan, om ervoor te zorgen dat deze gebeurtenis een positieve wending krijgt.
Naast Miles Verschoor zijn er 1,7 miljoen andere Nederlanders met hart- en vaatziekten. Dit is waarom Flatline The Label nauw samenwerkt met de Hartstichting, om de strijd tegen hart- en vaatziekten aan te gaan. Elke aankoop bij Flatline The Label draagt bij aan deze strijd, door 10% van elke aankoop te doneren aan de Hartstichting.
 
Corona
Flatline the Label brengt in samenwerking met de Hartstichting een special edition T-shirt uit. Dit is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar het effect van Corona op het hart - en vaatstelsel. Op dit moment is er veel onduidelijkheid over wat Corona voor schade toebrengt aan het hart- en vaatstelsel en hoe het ziekteverloop van corona bij hart- en vaatpatiënten eruitziet. Om meer inzicht te creëren in deze vraagstukken moet er zoveel mogelijk geld worden opgehaald voor onderzoek.
 
Lees meer Lees minder
Koop T-shirt
Donation info empty